régi telefönközpont cseréje csere

Régi telefonközpont cseréjre

Tudja, hogy egy hagyományos telefonközpont legkisebb havi költsége ma 20.000 Ft/hó körül van? Áramdíj (~100w = 72 kWh) ~ 15.000 Ft, míg az ISDN költség ~5.000 Ft, vagy akár ennél is több.

Most nyereséggel cserélheti Okos Telefonközpontra elavult hagyományos alközpontját.

telefonközpont beruházás

Beruházás 0 Ft

telefonközpont telepítés

Telepítés 0 Ft

telefonközpont vonaldíj

Vonaldíj 0 Ft

telefönközpont áram díj

Áram 0 Ft

Az okos központ

A felhő alközpontunk tudása biztosít majd üzleti előnyt, havi díja pedig csökkenti a költségeit is. Lépjen most, cseréljen most!

régi telefonközpont csere újra
régi telefonközpont csere újra

Telefonközpont csere

1.

Felmérés

Első lépésben felmérjük jelenlegi telefonközpontjának mellékeit és beállított funkciót.

2.

Tervezés

Bemutatjuk az  új IP-Telefonközpont előnyeit és segítünk megtervezni az új működést, hangmenüt...

3.

Beüzemelés

Az előzetes felmérés és tervezés alapján ingyenesen beüzemeljük a teljes IP-Telefonközpont rendszert.

4.

nyereség

Az új fejlett funkciókkal többletbevételre tehet szert, míg az üzemeltetésen is spórolhat egy keveset.

Régi telefönközpont cseréjének előnyei

A régi hagyományos analóg és ISDN telefonközpontok tudása igazán nem is összehasonlítható az új modern Okos, IP-Telefonközpontok tudásával. Az IP-Telekom okos telefonközpont minden olyan szuper funkcióval rendelkezik, ami segítheti az értékesítését, az ügyfélszolgálat munkáját és a speciális telekommunikációs feladatokat is.

A régi alközpont cseréjre ma már nyereséges is lehet. Az új alközpontunk nem fogyaszt áramot és nem szükséges hozzá ISDN vonal sem, hiszen az előfizetésben mi biztosítjuk a digitális "korlátlan" bejövő hívást kezelő vonalat is. Egy kisebb régi alközpont áramfogyasztásának és vonal díjának összege 20.000 Ft körül indul, de akár lehet 30-40.000 Ft is több vonal esetén, míg az induló IP-telefonközpont árunk 14.900 Ft/hó.

Használja ki a korlátlan bejövő hívás, az IVR (hangmenü), hívási sorok, mobil mellék, Online mini CRM és hívás menedzsment, valamint a többi fejlett szolgáltatás erejét mindössze egy havidíjon 14.900 Ft/hó-tól.

Mik a legfőbb előnyei az új IP-Telefonközpontnak

Az IP-Telekom okos IP-telefonközpont legfontosabb szolgáltatásai a következők:

Korlátlan bejövő hívás, fejlett automata hívásirányítás IVR hangmenü, TeleCRM felület vizuális, online híváskezeléshez, integrált szolgáltatások: e-mail, SMS, rendeléskezelés, ügyfélszolgálat, tudásbázis, külső ERP és CRM rendszerek, fogadott vonalak típusa: analóg telefon, ISDN, GSM, SIP, H323, mellékek típusa: hagyományos analóg telefon, asztali IP-telefon, vezeték nélküli telefonok, mobil telefon, üzenetküldés e-mail-ben, konferenciabeszélgetés, operátor panel, mellékfoglaltság jelző, call management support, TAPI integráció, LDAP integráció, távoli telephelyek rendszerbe kötése.

15 éve  szolgáljuk ki céges partnereink teljes körű telekommunikációs igényeit a lehető legnagyobb szakmaisággal.

databasephone-handsetcrossmenu